VIDEOBANDEN DIGITALISEREN
NAAR USB, HDD OF DVD

Vhs overzetten naar dvd

8mm smalfilm, single8, super8, VHS videobanden, SVHS & VHS-c digitaliseren
EN Video8, Hi8, Digital8, Betamax, MiniDV, HDV, DVCAM & MiniDVD digitaliseren

Maak vandaag nog een afspraak!

Bereikbaar per mail, telefoon of Whatsapp. Of klik hier.

VHS VIDEOBAND DIGITALISEREN

Laat oude VHS digitaliseren bij VideoJeroen vanaf €7,10 per videoband*. VHS Videobanden hebben een beperkte levenduur maar zijn nu (indien stofvrij en op kamertemperatuur bewaard) nog prima van kwaliteit. Maar wacht niet te lang. De kwaliteit van VHS banden gaat wel achteruit. Een VHS videoband digitaliseren zorgt ervoor dat je de banden makkelijk en veilig kunt opslaan en bekijken op elke computer of SMART-TV.

 

VIDEOBAND NAAR DVD

Laat uw oude videoband naar dvd omzetten. Je krijgt voor elke videoband een aparte dvd. Eventueel kunnen meerdere videobanden op één dvd (maximaal 2 uur per dvd). Een videoband naar dvd overzetten is voldoende als het puur om afpspelen gaat. Wil je de video's bijvoorbeeld nog gaan bewerken of doorsturen? Dan is een usb-stick praktischer. Ook DVD's hebben weer een beperkte houdbaarheid maar gaan zeker weer 10 jaar mee.

 

VIDEOBAND OMZETTEN NAAR USB-STICK

Is het de bedoeling om de video's naar de computer over te zetten, te bewerken of door te sturen naar familie? Dan is een videoband omzetten naar usb-stick een betere keuze. De videobanden worden omgezet naar MP4 op een usb-stick. Je krijgt voor elke band een apart bestand. Afhankelijk van het aantal kunnen alle banden op één of verdeeld over twee usb-stick's geleverd worden. Door de VHS banden op usb te zetten kunnen je er makkelijk verder mee werken.

 

MP4 bestanden zijn universele video-bestanden en kunnen op elke computer, laptop of SMART-TV afgespeeld worden. Ook video bewerkings software kunnen MP4 bestanden importeren.

 

ZIE HIER ALLE TARIEVEN

 

LEES HIER ALLE 500+ POSITIEVE BEOORDELINGEN

MEER INFO

Vind hieronder meer informatie over de diensten van VideoJeroen

 

Film digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

DVD digitaliseren

 

MiniDV digitaliseren

 

Foto/dia/negatieven digitaliseren

 

VideoJeroen is gevestigd in Rotterdam Overschie, makkelijk te bereiken vanaf snelweg A13 of A20. Gratis parkeren voor de deur.

 

Bij VideoJeroen bent u goedkoper uit dan VHS videobanden digitaliseren bij Hema, Kruidvat, Media Markt of ANWB.