VIDEOBANDEN DIGITALISEREN
NAAR USB - HARDE SCHIJF - DVD

Vhs overzetten naar dvd

8mm smalfilm, single8, super8, VHS videobanden, SVHS & VHS-c digitaliseren
EN Video8, Hi8, Digital8, Betamax, MiniDV, HDV, DVCAM & MiniDVD digitaliseren

Maak vandaag nog een afspraak!

Bereikbaar per mail, telefoon of Whatsapp. Of klik hier.

Video tape repareren

VIDEOBAND TAPE REPARATIE

Kapotte of vastgelopen videoband laten repareren

De videoband loopt vast of draait niet meer

Als de videoband vast zit kan het zijn dat er loszittend materiaal in de spoel vast is komen te zitten. Ik kan de tape openen en het loszittend materiaal verwijderen. Kosten excl. digitaliseren €7,50. 

 

Is de tape van uw videoband gebroken, gekreukeld of (deels) beschadigd?

In de meeste gevallen kan een gebroken tape gerepareerd worden. Het beschadigde deel wordt verwijderd, dit heeft een video verlies van slechts enkele secondes. Het plakken van de twee gebroken tape uiteinden maakt de tape weer één geheel. Nadat de gebroken tape is gerepareerd raad ik aan om hem (na het overzetten op dvd) niet meer te gebruiken.

 

Kosten repareren gebroken tape

Na het repareren van de videoband wordt hij direct overgezet op DVD of gedigitaliseerd naar hardeschijf. De kosten voor het repareren van een gebroken, gekreukelde of beschadigde videoband zijn op aanvraag omdat dit per siutatie verschillend is. Neem even contact met mij op.

Prijsindicatie videoband repareren: vanaf €7,50.

 

8mm film plakken

Is uw 8mm film gebroken? VideoJeroen kan de twee uiteindes van 8mm film aan elkaar plakken. Het advies is om de films direct te laten digitaliseren. Dat de film gebroken is, zegt al veel over de leeftijd van films. Na lange tijden worden de filmlassen fragile. Lees hier meer over 8mm film digitaliseren.

 

Videoband met schimmel

Videoband met schimmel verwijderen

Waarschijnlijk heeft de videoband in een kelder of andere vochtige plek lang stil gelegen. Gebruik de videoband absoluut niet meer. Laat de schimmel eerst verwijderen en de videoband schoonmaken. Na het herstellen van de videoband wordt hij direct gedigitaliseerd. Kosten schimmel schoonmaken excl. digitaliseren: €10,-.

 

Schimmel i.c.m. aan elkaar geplakte tape

Wanneer de schimmel zijn werk al heeft gedaan zit de tape aan elkaar geplakt.  Het wil daardoor helaas niet altijd meer lukken om de beelden te herstellen. De kosten voor het handmatig losmaken van de tape (indien nog mogelijk) zijn €25 per tape, exclusief digitaliseren.

 

Ter info: naast videoband repareren ook Digital8, Hi8, Video8, MiniDV, VHS, SVHS repareren.

 

MINI DVD LATEN FINALISEREN

Werkt uw Mini DVD disc niet meer? Lijkt geen enkele dvd-speler hem meer te lezen? Veel mensen weten niet dat je Mini DVD disc's eerst moet finaliseren voordat je ze op andere apparatuur kunt afspelen. Tot finalisatie kan de disc niet uitgelezen worden. Bij VideoJeroen kun je bijna alle Mini DVD disc's laten finaliseren en overzetten naar dvd of usb-stick.

 

 

 

Gebroken tape; videoband repareren en direct overzetten naar dvd. Ook digitale tapes zoals MiniDV repareren.

videoband met schimmel

Videoband met schimmel schoonmaken en herstellen.