Videobanden overzetten naar DVD

Vhs overzetten naar dvd

Maak vandaag nog een afspraak!

Bereikbaar per email, telefoon en WhatsApp. Of klik hier.

8mm smalfilm super8, VHS videobanden, SVHS, VHS-c, Video8, Hi8, Digital8, MiniDV, MiniDVD

Ook dia en negatief inscannen/digitaliseren met kleurherstel!

Like us!

NEGATIEVEN & DIA INSCANNEN

In het kort:

 

  • 3000 dpi hoge inscankwaliteit (JPEG)
  • Stof en krassen worden verwijderd
  • Foto's worden rechtgezet na het scannen
  • Negatieven inscannen vanaf € 0,20
  • Dia's inscannen vanaf € 0,26

 

 

Stapels oude negatieven of kleinbeeld dia's in de kast liggen? Wacht niet te lang met digitaliseren! Geen budget optie's mogelijk, alleen hoge inscankwaliteit. Voor een vaste lage prijs.

 

Voor de meest optimale beeldkwaliteit worden de foto negatieven en dia's ingescand op 3000 dpi. Dat is ongeveer vergelijkbaar met een 9 megapixel foto. Tijdens het inscannen wordt gebruik gemaakt van de Epson Digital ICE techniek waardoor stoffen en krassen worden verwijderd (optioneel).

 

De digitale JPEG bestanden worden op DVD of USB-stick aan u aangeleverd.

FOTO  INSCANNEN

In het kort:

  • 600 dpi hoge inscankwaliteit (JPEG)
  • Stof en krassen worden verwijderd
  • Foto's worden rechtgezet na het scannen
  • ≤ 10x15cm foto's inscannen vanaf € 0,27
  • > 10x15cm foto's inscannen vanaf € 0,37

 

Afgedrukte foto's, tot een formaat van maximaal A4 (20 x 30cm), kunnen worden ingescand. Omdat foto's van zichzelf al groter zijn, wordt er ingescand op 600 dpi (hoger is onnodig, en heeft geen kwaliteitsverschil).  Lichte stof en krassen worden verwijderd doordat er gescand wordt met de Epson Digital ICE techniek.

 

De digitale JPEG bestanden worden op DVD of USB-stick aan u aangeleverd.

 

KLIK HIER VOOR ALLE TARIEVEN

"Geen budget optie's mogelijk, alleen hoge kwaliteit."

DIA KLEUR HERSTEL

Dia's of negatieven die lang in de kast liggen kunnen gaan verkleuren. Tijdens het inscannen van oude dia's en negatieven wordt gebruik gemaakt van een kleurherstel die de dia-scan terug brengt naar realistische kleuren. Dia's digitaliseren met kleurherstel is altijd inbegrepen.

DIA'S VERSCHERPEN

Op het moment van opname waren de fototechnieken nog niet zo ver gevorderd. Hierdoor kan vooral in donkere opnames ruis te zien zijn. Tijdens het inscannen van dia's en negatieven wordt ruis gecorrigeerd en de afbeelding verscherpt. Ruis verwijderen & het verscherpen van de dia is altijd inbegrepen.

DIGITAL ICE

De digital ICE techniek van Epson maakt het mogelijk om beschadigingen in de dia te herstellen. Tijdens het inscannen van dia's en negatieven wordt met Digital ICE de kleur hersteld, stof verwijderd, beschadigingen hersteld en de afbeelding verscherpt. Omdat dit een tijdrovende techniek is, alleen mogelijk tegen meerprijs.