Videobanden overzetten naar DVD

Vhs overzetten naar dvd

8mm smalfilm super8, VHS videobanden, SVHS, VHS-c, Video8, Hi8, Digital8, MiniDV, MiniDVD

Ook dia en negatief inscannen/digitaliseren met kleurherstel!

Like us!

Maak vandaag nog een afspraak!

Bereikbaar per mail, telefoon of Whatsapp. Of klik hier.

NEGATIEVEN & DIA DIGITALISEREN

Digitalisatie van dia naar digitaal:

  • 3000 dpi hoge inscankwaliteit (JPEG)
  • Stof en krassen worden verwijderd
  • Foto's worden rechtgezet na het scannen
  • Negatieven inscannen vanaf € 0,22
  • Dia's inscannen vanaf € 0,26

 

Stapels negatieven of kleinbeeld dia's in de kast liggen, maar wilt u zelf geen professionele diascanner aanschaffen? Laat uw dia's scannen door VideoJeroen! Geen 'ION scanner', alleen hoge inscankwaliteit. Voor een vaste lage prijs.

 

Voor de meest optimale beeldkwaliteit worden de fotonegatieven en dia's ingescand op 3000 dpi. Dat is ongeveer vergelijkbaar met een 9 megapixel foto. Tijdens het inscannen wordt gebruik gemaakt van de Epson Digital ICE techniek waardoor stoffen en krassen worden verwijderd (optioneel). Deze kwaliteit is duidelijk beter dan zelf inscannen met een consumenten dia of negatief scanner.

 

De digitale JPEG-bestanden worden op DVD of USB-stick aan u aangeleverd.

FOTO  INSCANNEN

Foto digitalisatie:

  • 600 dpi hoge foto scan (JPEG)
  • Stof en krassen worden verwijderd
  • Foto's worden rechtgezet na het scannen
  • ≤ 10x15cm foto's inscannen vanaf € 0,27
  • > 10x15cm foto's inscannen vanaf € 0,37

 

Afgedrukte foto's, tot een formaat van maximaal A4 (20 x 30cm), kunnen worden ingescand. Omdat foto's van zichzelf al groter zijn, wordt er ingescand op 600 dpi (hoger is onnodig, en heeft geen kwaliteitsverschil).  Lichte stof en krassen worden verwijderd doordat er gescand wordt met de Epson Digital ICE techniek.

 

De digitale JPEG bestanden worden op DVD of USB-stick aan u aangeleverd.

 

KLIK HIER VOOR ALLE TARIEVEN

Bij VideoJeroen bent u goedkoper uit dan bij Hema, Kruitvat, Blokker of Media Markt.

"Geen budget optie's mogelijk, alleen hoge kwaliteit."

KLEUR HERSTEL

Dia's of negatieven die lang in de kast liggen kunnen gaan verkleuren. Tijdens het inscannen van dia's en negatieven wordt gebruik gemaakt van een kleurherstel die de dia-scan terug brengt naar realistische kleuren. Dia's digitaliseren met kleurherstel is altijd inbegrepen.

VERSCHERPEN

Op het moment van opname waren de fototechnieken nog niet zo ver gevorderd. Hierdoor kan vooral in donkere diaopnames ruis te zien zijn. Tijdens het inscannen van dia's en negatieven wordt ruis gecorrigeerd en de afbeelding verscherpt. Ruis verwijderen & het verscherpen van de dia is altijd inbegrepen.

DIGITAL ICE

De digital ICE techniek van Epson maakt het mogelijk om beschadigingen in de dia te herstellen. Tijdens het inscannen van dia's en negatieven wordt met Digital ICE de kleur hersteld, stof verwijderd, beschadigingen hersteld en de afbeelding verscherpt. Omdat dit een tijdrovende techniek is, alleen mogelijk tegen meerprijs.

dia naar digitaal

dia naar foto omzetten

dia en fotonegatieven inscannen


 

 


 


 


 

Diascanner test

De de diascanner test van de consumentenbond test vier goedkope diascanner. Waaronder de ION en König diascanner. VideoJeroen gebruikt uitsluitend dia en negatief scanners met hoge scanresolutie.

Zelf dia's digitaliseren

Zelf dia's of negatieven inscannen lijkt heel eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. Maar zoals de dia scanner test al vermeld, let goed op de scankwaliteit. Goedkoop scannen leveren meestal geen beste kwaliteit.

Gratis ophaalservice in regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen & Delft.*

* afhankelijk van aantal